Didia vakantiehuis

Mijn vakantiehuis aan de Moezel

Op 365 kilometer vanaf Utrecht ligt in Traben-Trarbach mijn Didia vakantiehuis aan de Moezel. Een mooie ruime vrijstaande groepsaccommodatie met direct uitzicht op de Moezel. Van oorsprong een pension en door mij verbouwd tot vakantieverblijf. Bestaande uit: Een groepsverblijf tot max 15 personen, een zelfstandig appartement voor max 4 personen. En nog een Gästzimmer boven het privé gedeelte, welke ruimte biedt voor 2-3 personen. In totaal kunnen 22 personen bij mij in mijn groepsaccommodatie verblijven.

Mijn vakantiehuis aan de Moezel is de perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving van de Moezel te verkennen. De Moezelstreek staat natuurlijk bekend om haar heerlijke wijn en ieder dorpje in de omgeving heeft wel haar eigen wijnfestival. En er zijn dan ook tientallen kastelen en burchten langs de Moezel te bezichtigen. Mijn vakantiehuis aan de Moezel ligt midden in het groen met direct uitzicht op de Moezel. Wandelroutes beginnen op vijftig meter afstand van ons huis en fietsen of mountainbiken kan in de directe omgeving. Genoeg te doen dus, na een verblijf in mijn vakantiewoning aan de Moezel moet je wel verkocht zijn.

Sinds Februari ben ik ook in het bezit van ELLA -vakantieappartementen welke ik van mijn ouders over heb genomen. Neemt u ook gerust eens een kijkje op deze site

https://ella-vakantieappartementen.nl/

DutchEnglishGerman